+36 20 450 0639

 

Olivaolajos-szerecsendiós gyantázás

Az intim területek, illetve a bajusz, szemöldök, hónalj szőrtelenítésére kizárólag prémium kategóriás kézzel téphető gyantát használok. A szőrtelenítésnél kétféle gyanta keverékével dolgozom. Az egyik gyanta szerecsendiót, a másik pedig olivaolajat tartalmaz. Papírral téphető gyantát kizárólag kar és láb szőrtelenítéséhez használok.
A professzionális gyanták közül ez is abszolút minőségi termék. Mivel nem áttetsző gyantát használok, ezért nem kell attól tartanod, hogy a kezelés után beleragad a ruhád a gyantamaradékba.

A gyantázás során fokozottan odafigyelek a higiéniára. Minden esetben eldobható papírlepedőt használok a kezelőágyon. Saját szemével meggyőződhet róla, hogy a kezelés végén valóban a kukába kerül.

A higiénia mellett ugyanakkora hangsúlyt fektetek a kezelés utáni bőrnyugtatásra, regenerálásra. A legyantázott bőrfelületet a végén teafaolajos, kamillás vagy aloe verás  bőrnyugtató krémmel kezelem. A gyantázást általában havi rendszerességgel érdemes elvégezni. Amennyiben első alkalommal jön hozzám, tudnia kell, hogy minimum fél centisnek kell lennie a szőrnek, ahhoz hogy tövestől ki tudjam tépni a gyantával. Tehát két napos borotvált szőrrel sajnos nem tudok mit kezdeni.

Gyantázás után 24 óráig kerülni kell a napozást illetve szoláriumozást.
Leégett, gyulladt bőrfelületet tilos gyantázni.